April, gör mig inte besviken

Enligt kalendern har vi nu gått in i april månad men trots det känns det som att tiden har stannat upp pga. Corona viruset. Ingen vet och vågar knappast liksom gissa sig fram till hur framtiden kommer att se ut. Det kanske är därför jag på ett ganska så naturligt sätt har valt att ta ett steg tillbaka från sociala medier. När jag inte sitter och har lektioner på datorn passar jag på att istället träna, åka till stallet, greja i trädgården eller umgås med min familj. Har liksom för första gången i mitt liv satt en surdeg? Känner mig stolt :) Många i min omgivning skulle nog säga att viruset gör att dem känner sig instängda och uttråkade, vilket jag till viss del också kan känna mig ibland. Men på ett sätt tycker jag faktiskt att det är lite skönt att bara vara hemma och kunna gå runt i mjukisbyxor och hinna med att göra saker som jag vanligtvis inte hinner med. Precis som min idrottslärare uppmanade mig till ser jag det här som en återhämtningsperiod!

En sak som jag dock är lite orolig över är mitt sommarjobb. Om inte viruset lägger sig snarast får jag nog börja söka mig inom någon annan bransch än café branschen. Att framtiden är så oviss är något jag börjar bli lite trött på, man vill ju kunna se framemot något någon gång.

I brist på bilder får ni en på min ögonsten. Även om framtiden överlag är väldigt oklar i samhället just nu vet jag att vår framtid ser väldigt ljus ut<3

Annie

  • Vardag

Gillar

Kommentarer