Dags att snöra på sig löparskorna!

Hela veckan har jag och Olle suttit framför varsin dator och haft lektioner på distans under dagarna för att sedan på kvällarna träna. Även fast säsongen är över för Olle fortsätter han att träna på precis som vanligt. Det är inte förrän han får påsklov vecka 16 som han kommer att få vila i ca 1-2 veckor för att sedan starta upp hårdträningen inför nästa säsong.

Vilodag = solskenspromenad!

Träningsupplägget för min del har också nästan varit detsamma, förutom att jag nu lämnat snön och längdskidorna och istället snört på mig löparskorna. Igår sprang jag 10 km och i lördags 7 km. Det känns tråkigt att Corona gjort att alla lopp ställts in, för annars hade jag till 99 % sannolikhet anmält mig till ett lopp som till exempel Göteborgsvarvet. Märker redan nu att den här vintern verkligen gjort gott för min löparkropp (ben som flås) och att ställa upp i ett lopp hade inte känts speciellt långt borta nu faktiskt. Men tills dess att viruset lagt sig får jag fortsätta träna på, vilket jag tror ändå kommer fungera relativt bra med tanke på den löparmotivation jag har för tillfället.

När min sista lektion för dagen, affärsjuridik avslutas så ska jag direkt bege mig mot stallet för att rida ut på Myrkva. Ute skiner solen för fulla muggar, så förhoppningsvis blir det en riktigt fin tur.

Men jag får önska er en trevlig helg, så hörs vi snart igen!

Annie

  • Vardag

Gillar

Kommentarer