Fartfyllda dagar

Nu är vi inne på sportlovets sista timmar, men först tänkte jag bara lite kort sammanfatta vad som hänt sedan jag skrev mitt senaste blogginlägg i torsdags.

Dag två i Stockholm, fredag startade vi med en alldeles underbar hotellfrukost (i sällskap med ett par pratglada danskar...) Därefter fortsatte vi sedan med shoppingen och gick på Mood, Gallerian, Drottninggatan och NK. Vi fick också lite kärlek i form utav godis i och med att det var alla hjärtans dag<3

Lunch åt vi på sallads-restaurangen Holy Greens som jag VERKLIGEN kan rekommendera. Trevlig personal men framförallt god och fräsch mat. Både jag och mamma var överens om att det inte hade varit helt fel att ta med ännu en sallad till att äta på tåget hem.

Efter att ha tagit tåget hem fredag kväll fick det bli en tidig uppgång lördag morgon då det arrangerades en lite lättare tävling i stallet jag rider i. Självklart ställde jag och min medryttarhäst Feykir upp, här i maskeradtävlingen.

Lovet avslutades som sig bör med en sväng till stallet på förmiddagen och därefter ett besök på restaurangen Riviera i Skövde idag för att fira min vän som fyllt år. Efter lunchen åkte jag och några andra vänner till ishallen för skridskoåkning (och fika hehe, en väldigt viktig del om man inte är en hejare på skridskor direkt...)

Ett kort inlägg blev till ett långt, på tisdag kommer ni få läsa om hur helgens tävling i Lycksele gick för Olle. För nu ska jag sova och ladda om inför ännu en vecka i skolan, suck.

Annie

Gillar

Kommentarer