God Jul!

Jag vill bara kika in här och hälsa er bloggläsare, sponsorer, släkt och vänner en riktigt God Jul! Nedanstående bilder är från dagens två timmars pass, på klassiska skidor där vi stötte på mannen, myten, legenden Tomten!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Scandic Cup Östersund

Två dagar till Julafton och snön lyser med sin frånvaro här i södra Sverige, precis som vanligt. Men, bortsett från vädret är jag faktiskt på strålande humör. Jag har jullov (hejdå skolångest för två veckor!), det är julafton om två dagar och pappa och Olle kom just hem ikväll efter att ha varit i Östersund på den andra deltävlingen i Scandic Cup.

Lite om Olle och pappas helg i Östersund: Igår, lördag var det klassisk sprint där Olle avancerade och gick vidare som 22:a i prologen. I kvartsfinalen tog tävlingsdagen däremot slut, men Olle var och är helnöjd med sin prestation. Målet för honom är alltid att gå vidare till prologen i sprint, vilket han gjorde denna gång.

Idag stod 15 km masstart i fristil på schemat. Vilket kan sammanfattas med ett enda ord, ÅNGEST! Masstart innebär för oss service människor att det är trångt, vilket betyder att stavar kan paja VILKET kräver att man står på rätt ställe (med rätt stav i varje hand) vid rätt tillfälle. Inga stavar bröts idag tack och lov och Olle höll ett jämnt tempo under hela racet och gick in på en 18:e plats utav ca 100 startande. En bra tävlingshelg sammanfattningsvis som nu bäddar för lite julledighet. Nästa stopp är i Falun i slutet av januari.

Annie

Gillar

Kommentarer