Härliga helg

Årets första vecka i skolan är nu avklarad och jag kan med gott samvete ta helg. Här får ni en sneak-peak på mina planer inför helgen:

Fredag

Skola 8-14:50, handla inför lunchen på söndag, träna styrka och ha fredagsmys med familjen

Lördag

"Bakdag" med min moster (vi ska baka macarons, surdegsbröd och biskvier) och ev. ska jag åka rullskidor efteråt om det hinns med

Söndag

2h A1 rullskidor/löpning på förmiddagen, födelsedagslunch med mitt tjejgäng och sedan på kvällen kommer Olle hem då han ska till tandläkaren på måndag morgon

Annie

Gillar

Kommentarer

beatricelindoff
beatricelindoff,
Låter som en härlig helg 😍nouw.com/beatricelindoff
SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Ja men verkligen 😊nouw.com/skiteamandersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Bananbröd in the making!

Bananbröd in the making!


Testade ett nytt recept idag, om ni också vill prova det hittar ni det HÄR (Idas Bananbröd) Perfekt när man har gamla bruna bananer liggandes.

Idag får ni endast en kort liten uppdatering från mig eftersom jag just nu håller på att fila på en års resumé innehållandes året som gått. Hoppas kunna publicera den på nyårsafton så, stay tuned!

Annie

Gillar

Kommentarer

I mellandagarna

Tre dagar senare och julen är nu officiellt avslutad, även fast jag vill fortsätta dricka glögg och kolla på dåliga men samtidigt mysiga julfilmer tillsammans med familjen framför tv:n kvällarna långa. Julen är min absoluta favorithögtid, så på sätt och vis känns det sorgligt att den redan är slut. Samtidigt så är jag väldigt trött på julmat... Aja i vilket fall hoppas jag att ni bloggläsare har haft en bra jul med mycket kärlek, god mat och uppskattade klappar. Det har iallafall vi haft!

Bild från juldagen som vi tillbringade hos vår ena moster tillsammans med mammas släkt. Detta godisbord går ju bara inte att motstå!

Bild från annandag jul då vi hälsade på våra kusiner i deras sommarstuga och bytte julklappar, åt god mat och bara umgicks. På förmiddagen, innan vi åkte tränade jag styrka och Olle löpning.

Och en bild från idag. Har nämligen sprungit en runda på förmiddagen och ridit två hästar på eftermiddagen. Nu sitter jag mör i soffan och ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig, gonatt!

Annie

Gillar

Kommentarer