I mellandagarna

Tre dagar senare och julen är nu officiellt avslutad, även fast jag vill fortsätta dricka glögg och kolla på dåliga men samtidigt mysiga julfilmer tillsammans med familjen framför tv:n kvällarna långa. Julen är min absoluta favorithögtid, så på sätt och vis känns det sorgligt att den redan är slut. Samtidigt så är jag väldigt trött på julmat... Aja i vilket fall hoppas jag att ni bloggläsare har haft en bra jul med mycket kärlek, god mat och uppskattade klappar. Det har iallafall vi haft!

Bild från juldagen som vi tillbringade hos vår ena moster tillsammans med mammas släkt. Detta godisbord går ju bara inte att motstå!

Bild från annandag jul då vi hälsade på våra kusiner i deras sommarstuga och bytte julklappar, åt god mat och bara umgicks. På förmiddagen, innan vi åkte tränade jag styrka och Olle löpning.

Och en bild från idag. Har nämligen sprungit en runda på förmiddagen och ridit två hästar på eftermiddagen. Nu sitter jag mör i soffan och ska snart borsta tänderna och gå och lägga mig, gonatt!

Annie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Träningsläger i Idre

Nu är jag hemkommen efter fyra roliga men samtidigt jobbiga lägerdagar i Idre tillsammans med klubben. Räknade ut på bussen på väg hem i måndags att jag fått ihop så mycket som 75 km åkning sammanlagt (inte konstigt att jag hade svårt att somna i måndags kväll pga. att hela kroppen värkte) Men sammanfattningsvis så har det varit ett väldigt bra läger, kände mig seg i kroppen de två första dagarna (antagligen eftersom jag ännu inte var helt frisk) men de resterande dagarna kändes kroppen piggare och tekniken blev bara bättre och bättre ju mer jag åkte.

För er som vill veta kunde en lägerdag se ut enligt följande:

8:00 Uppstigning och frukost (innehållandes smörgås, ägg och gröt såklart!)

8:45 Julkalendern på tv

10:00 Förmiddagspass (skate/klassiskt beroende på väder)

Ca 12:00 Lunch med efterföljande vila

14:30 Eftermiddagspass (skate/klassiskt beroende på väder)

16:30 Dusch och fika

19:00 Middag

20:00 Fri lek

23:00 Läggdags

Annie

Gillar

Kommentarer

För nu kan jag dö lycklig

18:05 är klockan nu och jag och Amandha sitter på tåget hem från Stockholm. Trötta men framförallt lyckliga. Under dessa två heldagar har vi shoppat, ätit hotellfrukost/ på olika restauranger och gått på Aviciis hyllningskonsert.

Det enda jag kan säga om konserten är WOW. Helt klart något utav det absolut häftigaste jag någonsin varit med om. Tänk er ett fullproppat Friends Arena, med några utav världens absolut bästa dj:s och artister på plats I KOMBINATION med all den kärlek till Tim som genomsyrade hela arenan. Ett ord, FANTASTISKT.

Jag ryser i hela kroppen när jag tänker tillbaka på gårdagen och skriver detta. Den var som sagt fantastisk och jag är så obeskrivligt glad över att ha varit där, som en av de ca 59 000 gästande i publiken. Tack Tim för den otroliga artist och låtskrivare du var, you will always have a place in my heart<3

Annie

Gillar

Kommentarer