Min 18-årsdag

Idag är dagen, den 5 januari då jag föddes för 18 år sedan och numera kan titulera mig som "myndig" Känns riktigt, riktigt bra! Att få ta körkort, gå på krogen, skaffa ett tradera-konto m.m m.m. Förstår än sålänge inte de som påstår att det är jobbigt att fylla 18 och att man måste ta så mycket mer ansvar och bla bla bla. Men den käftsmällen, kommer den så kommer den!

Nåväl, jag har haft en bra dag. Pappa och mamma väckte mig med sång och en present (bok med bilder i från när jag och Olle var små), därefter åt vi frukost och åkte sedan iväg och orienterade i Tidaholm. Helt ärligt var jag oerhört otaggad innan och funderade på att stanna hemma. Men när jag väl var där och hade sprungit färdigt min bana var jag väldigt glad och nöjd efteråt. En något lättare bana orienteringsmässigt innehållandes mycket löpning är en bana helt i min smak.

Efter orienteringen övningskörde jag till Skövde och plockade upp min nya mobil (yeeey!) och körde sedan hem och åt lunch framför den avslutande Tour de ski etappen tillsammans med hela familjen. Avslutningsvis firade vår släkt oss nu på kvällen och vi åt smörgåstårta och princess/passionsfruktstårta här hemma. Mums! En bra avslutning på en bra dag.

Annie

  • Vardag

Gillar

Kommentarer