Nu vänder det!

Efter Tjejvasan har jag haft några riktiga otursdagar så det satt fint med en semla igår eftermiddag efter att jag och mamma kommit hem från skolan/jobbet. Det började med att jag i tisdags körde fast i snön med bilen efter en teorilektion på ridskolan, sedan var pappa i Göteborg med jobbet så han kunde inte köpa några semlor till mig på fettisdagen hehe och jag lyckades även tappa bort min skåpsnyckel till skåpet i skolan.

Det mesta löste sig dock igår och idag har allt flytit på mer eller mindre som vanligt (tack och lov, funderade nästan på att stanna hemma från allt för att undvika alla problem som jag ev. skulle kunna orsaka...) Vädret har nog varit en stor anledning till det, men även att jag nu ikväll har kunnat åka skidor på hemmaplan för första gången i år. Det var kul om något! Hade jag inte behövt åka hem för att äta och sova hade jag kunnat snurra varv efter varv i mörkret natten lång.

Gömmer mig i min halsduk en kylig dag som denna....

Imorgon väntar skola och sedan jobb vilket känns lite segt men samtidigt kul. Efter det tar jag efterlängtat helg och taggar inför Vasaloppet på söndag. En riktigt bra anledning till att mysa med familjen och äta frukost i soffan hela förmiddagen lång!

Annie

  • Vardag

Gillar

Kommentarer